Magnifiek Marrakech

De ongekroonde hoofdstad van Marokko! Eén van de keizerlijke steden en een stad van contrasten en oudheid. Het Marokko van vroeger is levendig gebleven in Marrakech, de stad van 1001 mogelijkheden.

Verdwaal in de wirwar van straatjes in de Medina of geniet van de couleur locale op het Djema el Fna plein. Bezoek de tropische tuinen met de koets of maak een fenomenale fietstocht door de Palmeraie. Nip van de mythische muntthee of maak je eigen couscous bij een gastvrij gezin. Wie wil, ziet Marrakech ontwaken bij het ochtendgloren vanuit een heteluchtballon.

Overnachten in een prachtige riad of een gerestaureerd paleis. Ontspannen in de tijdloze tuin, het zalige zwembad of de weelderige wellness faciliteiten. Een authentiek aperitief op één van de vele dakterrassen, het diner onder de sterrenhemel in een riant restaurant of een trendy club.

Ontvlucht de stad. Trek door de beeldschone bergen en heuvels waar het landschap elke seconde opnieuw verandert. Breng een bezoek aan de bedoeïenen. Trek de rotswoestijn in per 4X4 voor een onvoorstelbare off road uitdaging en organiseer jouw eigen krankzinnige kamelenrace. In een oase met een privaat tentenkamp geniet je van een verkwikkende nachtrust. ’s Ochtends word je gewekt door een formidabele fluitspeler voor een verbluffende zonsopgang. In de fabelachtige filmdecors van Ouarzazate waan je je zo Brad Pitt of Orlando Bloom.

Interesse? Laat je gegevens na en wij contacteren jou