Beklijvend Bhutan

Geklemd in de Himalaya, tussen Tibet en India, ligt Bhutan.  Bhutan is één van de meest reliëfrijke landen ter wereld met 7.500 meter als hoogste top.  Het is één van de minst bezochte landen ter wereld, met een eeuwenoude cultuur en tradities.  Bhutan is extreem uniek!

Het spectaculaire berglandschap bezorgt je kippenvel, een bezoek aan de unieke en authentieke ‘Dzongs’ (kloosterburchten) maakt je klein, ondergedompeld worden in sfeervolle lokale feesten brengt je in een roes , genieten van een boterthee bij een Bhutanese familie laat je kennis maken met een bijzondere manier van leven.

Wordt verrast door de pracht van het winterpaleis Dzong in Punakha, gelegen in een dal omgeven door rivieren, rijstvelden, typische dorpen en huizen en een oneindige vegetatie. Dompel je onder in de ceremoniën van de monniken of geniet van een adembenemende belevenis in de Village Lodge.

Bezoek de kleurrijke markt en meng je onder de Bhutanesen, laat je verrassen door de (pittige) Bhutanese keuken waar de rode en groene pepers een belangrijke plaats innemen.

Uiteraard mag een bezoek aan het alom bekende Tijgersnest niet ontbreken!  De wandeling erheen is een unieke belevenis met het wereldberoemde Takstang klooster als kers op de taart!  Na dit alles mag een heerlijke ontspannende massage niet ontbreken …