Nieuws

 

 

 

 

 

05/02/2010:

Onderneemster van het Jaar ! Mind and Motion stelde zich kandidaat….

Op vrijdag 05 februari was het eindelijk zover : de hoofdwinnaar werd bekendgemaakt in de kantoren van De Persgroep Nv. in Asse.

 Bij aankomst werden we hartelijk onthaald door het organisatie team van ‘ De Onderneemster van het Jaar ‘.

Om 14h00 bracht de vlotte spreker Harry van Hest een geanimeerd seminarie over de ‘ Klanten Wegjaar Club ‘. Op een ludieke wijze werden situaties over klantenONvriendelijkheid gehekeld, de lachsalvo’s en hilariteit in de zaal zorgde ervoor dat de spanning wegebde. Als je enkele voorbeelden wil meepikken en/of lid wil worden van de ‘Belgische KWClub’ ga dan kijken op www.klantenwegjagen.be

Na een koffie break met lekkere zoetigheden voerde Karel Van Eetvelt, gedelegeerd bestuurder van UNIZO, het woord over het belang van ondernemerschap, zeker in tijden van crisis. De huidige economische situatie weerhoudt immers velen ervan een eigen zaak op te starten. Toch zijn het net ondernemers die het voortouw dienen te nemen voor een relance. Zonder ondernemers is geen economische groei, werk of welvaart mogelijk. Alweer een boeiende uitzetting door een gedreven man.

En dan ongeveer 3 uur later wordt de award voor vrouwelijk ondernemerstalent uitgedeeld door BNP Paribas Fortis. Uit meer dan 50 inschrijvingen werden 4 ondernemingen door een vakjury geselecteerd. In de laatste fase hebben de lezers van NINA, het weekend magazine van Het Laatste Nieuws, hun stem kunnen uitbrengen. Sandra en Axelle ( Clear Consulting ), Noëlla ( Style Counsel ), Gudrun ( ‘t Gaverhopke ) en wij worden uitgenodigd op het podium….And the winner is…. Gudrun !

’t Gaverhopke brouwt op ambachtelijke wijze bieren, voornamelijk bedoeld voor export naar de Verenigde Staten, Japan en Taiwan. Voor meer informatie : www.tgaverhopke.be We hebben zelf 1 van de lekkere biertjes kunnen proeven ( de ‘Zingende Blondine’ ) en kunnen beamen dat ze smaakt !

Bij een hapje en drankje hebben we gezamenlijk met de andere finalisten en onze partners, familie, vrienden… teruggekeken op een mooie en verrijkende ervaring…

Nogmaals dank aan het hele team van de Persgroep en BNP Paribas Fortis voor dit initiatief en de uitstekende organisatie, dank aan jullie allen voor jullie steun, sympathie en de vele stemmen !

Onze vorige nieuwsberichten: 

  • 01/12/2009: Mind and Motion stelt zich kandidaat voor Onderneemster van het Jaar

01/12/2009

Onderneemster van het Jaar ! Mind and Motion stelde zich kandidaat….

BNP Paribas Fortis en De Persgroep Publishing Nv organiseren opnieuw de wedstrijd ‘ De onderneemster van het jaar ‘.
Een samengestelde vakjury bestaande uit deskundigen beoordeelde 38 kandidaturen en nodigde de 6 beste kandidates uit voor een gesprek om hun onderneming voor te stellen.

Van deze 6 kandidaturen werden uiteindelijk 4 genomineerden weerhouden, die alvast een reportage hebben gewonnen in NINA, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws, welke verschijnt op 16 januari 2010.

Uiteraard vonden wij – als 2 madammen - dit een leuk initiatief en hebben wij ons met enthousiasme ingeschreven midden november 2009. Het spreekt voor zich dat we heel blij waren toen we vernamen bij de 6 geselecteerden te zijn.

Midden december hebben we een vreugde sprong gedaan toen we hoorden bij de 4 finalisten te zitten.

Nu is het aan de lezers van NINA om hun stem uit te brengen voor 1 van de 4 recent opgestarte ondernemingen.

Het zou fantastisch zijn mocht ook jij ons wil steunen en jouw stem voor Mind and Motion willen uitbrengen voor 31/01/2010 via www.nina.be/nieuweonderneemster.

We hopen alvast op jouw sympathie te mogen rekenen en danken je van harte voor jouw ondersteuning !
Tine & Annemie

Ps. De hoofdwinnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 5 februari en krijgt de exclusieve trofee ‘ onderneemster van het jaar ‘ powered by BNP Paribas Fortis, € 8.000 advertentieruimte in de media in regie bij de Persgroep Advertising, en een jaar lang financieel advies door een expert van BNP Paribas Fortis.